Rajoni TV

Lufta e pabesueshme e tigrit dhe ariut

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:40 / 30 Nëntor 2020

Një video magjepsëse u xhirua nga udhëzuesi Arpit Pareh në Todoba Andhari Tiger Reserve në Indi, e cila tregon dy grabitqarë që përballen pranë liqenit.

Më në fund, pas një beteje rraskapitëse, kafshët vendosën të hiqnin dorë dhe të largoheshin nga njëra-tjetra.

Ishte një betejë unike dhe tregon sesa e vështirë mund të jetë jeta në pyll.