Saturday, January 22, 2022

Lulja zbulon krejt gjoksin me këtë veshje

Meda dhe Lulja mbeten çifti më i bukur në estradë.

Duke qenë gjithmonë të veçantë dhe të kujdesshëm në pamje fizike, gjithmonë tërheqin vëmendje.

Është Lulja ajo që gjithmonë tërheqë vëmendje me paraqitjet e saj, shpesh herë edhe duke provokuar.

Por me fotografinë e fundit ajo pothuajse e teproi pak, pasi që e zbuloi shumë gjoksin.

Sigurisht, këtë liri e ka edhe nga burri i saj pasi që është në prezencë të tij. /Kosovarja/