Friday, July 30, 2021

Me 72 vota pro miratohet Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike

Me 72 vota për asnjë kundër dhe asnjë abstenim është miratuar Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Miratimi i pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike është arritur me votat e PDK-së.

Kryeministri i vendit Avdullah Hoti në fjalimin e tij para deputetëve theksoi se në 3 mujorin e parë e vitit të ardhshëm shpreson që parat  do të shpërndahet për të gjithë përfituesit e Rimëkëmbjes Ekonomike.