Thursday, January 20, 2022

Milaim Zeka nga sot pjesë e Kanal10

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, dhe gazetari i njohur Milaim Zeka nga sot do të jetë pjesë e Kanal10.

Këtë e ka bërë të ditur drejtori i Kanal10, Arben Ahmeti përmes një postimi në Facebook, ku njoftoi se Milaim Zeka do të jetë pjesë e Kanal10, dhe se ai do ta pasuron skenën mediale.

Postimi i plotë i Ahmetit:

Sot me Milaim Zeken vendosem qe miqësinë e kahershme dhe angazhimin e përbashkët ta shkruajmë ne letër.

Me Milen nuk pajtohemi ne shume gjera por vetëm duke qene i tille, ai behet i pashmangshëm dhe e pasuron skenën tone mediale.

Na nderoi pos tjerash me modestinë e kërkesave.

Tha: Ju jeni televizion i gazetareve, qysh te doni merremi vesh.

Ëelcome Kanal10