Lajme

Ministri i ri i Mbrojtjes, i ka maltretuar dy të rinj shqiptarë në një kishë serbe në trazirat e Marsit

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
4:11 / 23 March 2021

Ilir Gazhi, zyrtar i PDK-së, thotë se sipas informatave që ka, ministri i ri i mbrojtjes, Armend Mehaj, ka maltretur dy të rinj shqiptarë në trazirat e marsit, shkruan reporteri.

Ai shkruan:

Në bazë të informatave preliminare, Ministri i Mbrojtjes i qeverisë Kurti, gjatë ngjarjeve të marsit 2004 si shërbyes në Kosovë në uniformë norvegjeze si shef i përkthyesve ka maltretuar dy të rinjë shqiptarë në kishën serbe të ndërtuar në vitin 1994, duke ju dhënë edhe shampon me pi! 2-3 javë pas ngjarjes ka ikur në Norvegji!

Ditëve në vazhdim presim konfirmim nga të maltretuarit! Flitet se për këtë ngjarje kanë raporte policore dhe mediet në atë kohë.

Le të mbetët kjo çështje të investigohet tutje nga mediet me interes.