Saturday, July 24, 2021

Ministrja Dumoshi shfaq videon për sukseset e rinisë

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi ka arritur të shënoj suksese të shumta që reflektojnë pozitivisht tek zhvillimi i rinisë së Republikës së Kosovës.

Ministrja Dumoshi është sinonim i punës dhe i avancimit të të rinjve në vendin tonë.

Këshilltarja Politike për Rini e ministres Dumoshi, Dafina Mehmeti ka postuar në rrjetin e saj social Facebook nje video ku ka shfaqur të gjitha sukseset të ministres Dumoshi.

Krenare me ministren Dumoshi, dhe këshilltaren Mehmeti, për fuqizimin e të rinjve. Dumoshi arriti edhe zhvillime të tjera jo vetëm në fushën e rinisë por edhe në atë të Kulturës dhe Sportit./Rajoni.net/