Sunday, July 25, 2021

Misteri i zhdukjes: Si u gjet i vdekur pas katër ditësh, Heset Rrahmani nga Vitia

Trupi i pajetë i Hesat Rrahmanit nga Komuna e Vitisë është gjetur sot në territorin e Kaçanikut, në afërsi të veturës së tij.

Mehmetali Hajdini nga Policia Rajonale e Ferizajt tha se vetura e tij ishte rrokullisur në humnerë diku 100 metra.

“Jemi në vendin e ngjarjes, para pak çastesh kemi gjetë një veturë të rrokullisur diku mbi 100 metra ka ra në humnerë, edhe kufoma është gjetur afër veturës. Mes Kaçanikut dhe Hanit të Elezit”, tha ai.

Hesat Rramani te entjen ishte nisur për në Maqedoni, pasi aty kanë familjarë, mirëpo pas tri orësh kishte hyrë sërish në Kosovë nga pika kufitare e Hanit të Elezit dhe kontaktin e fundit e kishte pasur me vajzën e tij.