Monday, January 17, 2022

Në këtë gjendje vozit veturën Zanfina Ismaili

E bukur, joshëse dhe mjaftë provokuese.

Flasim për këngëtaren Zanfina Ismaili e cila gjithmonë godet me publikimet që i bën në rrjetet sociale, shkruan “Kosovarja”.

Duke u distancuar nga skena muzikore, ajo ka vendosur të ndajë momente të shumta nga përditshmëria e saj.

Së fundmi ndau një imazh teksa vozit veturën.

E grimosur rëndë, ajo po duket mahnitëse si gjithmonë.