20.7 C
New York

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës sot

Published:

- Advertisement -

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës për sot.

KEDS ka njoftuar konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

- Advertisement -

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

- Advertisement -

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.6 Ibrahim Banushi (Kodi: 11000001) prej orës 11:00 – 11:10 si dhe nga ora 15:00 – 15:10

Vendet: rr.Ibrahim Banushi, rr.Elena Gjik dhe Shtëpia e Pleqëve.

TS.10/04 kV Ibrahim Banushi 1 (Kodi: 11000001001) prej orës 11:00 deri në ora 15:10

Vendet: rr. Bajram Kelmendi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Peja

1.

NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina II (Kodi: 52000004) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Pompa e benzines Xemajl Myrtaj, Zajmi, Videja, Polca, Deiqi, Grabonica, Dollova , Drenovci, Poterq i Epërm, Poterq i Ulët, Dugujeva, Bokshiqi, Fabrika e bllokave “Boksh- Kosova” Bokshiq, Jagoda, Krushevë e Madhe, lagjet Palushaj dhe Dodaj, Budisalci, Rudica, Stupë, Trestenik dhe Lutogllavë.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 10 kV.

10.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046 ) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 08:00 – 09:00 dhe nga ora 16:00 – 17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

TS. 10/04 kV Gllanasell Nikaj (kodi: 16100008135) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllanasellë- Nikaj.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe i ormanit 0.4kV.

10.03.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Montingu-Bërnicë (Kodi: 15019007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Bërrnica, NSH Monting dhe Noti.

Arsyeja: Vendosja e shkarkueseve për daljen e re, realizimi i tokëzimit dhe rregullimi i daljes ekzistuese tokësore.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet.

Artikuj të ngjashëm

Artikujt e fundit