Lajme

Në këto komuna do të ndalet rryma sot

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:24 / 23 February 2021

KEDS’i ka njoftuar konsumatorët për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e Birrës (kodi: 50054001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fabrika e Birrës.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 11:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar në TS Negrovc të Pllavit dhe TS Berisha te antenat.

2.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi 10014002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hajvalia

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar në TS Hajvali xhamia.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 11:00 – 11:10 dhe nga ora 14:20 -14:30

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës), TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës), TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I) dhe TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

TS 10/04 kV Gavrani 2 Ruga e 7 (Kodi: 63000014026) prej orës 11:00 – 14:30

Vendet: TS Gavrani 2 Ruga e 7.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqina I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Aktivizimi i segmentit të ri 10kV Budakovë- Lagjja Bajraktrari.

24.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Prishtina II do te ndërprehet:

TS 10/04kV Objekti i Zjarrfikëseve (kodi: 10010002172) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Objekti i Zjarrfikëseve dhe një pjesë e rr. Tahir Zajmi.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i linjës së re 0.4kV.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Kinemasë (Kodi: 40040004) prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rr.12.Qershori (një pjesë), rr. Dëshmorët e Kombit (një pjese), rr. Skënderbeu, rr. Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Selektimi i kabllove ekzistuese.

24.02.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fortesa (Kodi 82081009) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: fshatrat Bellacërkë dhe Sopniq.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re 12/1000 të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.