Saturday, January 22, 2022

Nëna ia shpjegon të birit procesin e lindjes përmes plastelinës

Një nënë ka ka tentuar t’ia mësojë djalit të saj katër vjeç procesin e lindjes cezariane. Këtë e ka bërë në një formë shumë të veçantë.

Në pamjet e publikuara, Jessica So, me profesion dermatologe, ka përdorur plastelinën, duke krijuar formën e stomakut të gruas dhe duke treguar se si një grua sjell në jetë një foshnje, shkruan Dailymail.