Thursday, January 20, 2022

Nexhati ndan imazhin më të mirë me familjen

Nexhati është një ndër emrat më të njohur në skenën muzikore.

Ai duke qenë aktiv në skenën muzikore, mbetët një emër i dalluar në të gjitha aspektet, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në një imazh bashkë me familjen e tij Nexhati shfaq lumturinë që ka pranë gruas dhe fëmijëve.

Komentet e shumta poztive nuk mungojnë në imazhin që kanë shkrepur familja Osmani.