Lajme

Ngjarje e tmerrshme në Rahovec: E djegin qenin e më pas tallen me trupin e tij

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
9:36 / 3 March 2021

Në fshatin Dejnë të Rahovecit ka ndodhur një vepër ç’njerëzore. Një qen është djegur i tëri nga persona ende të panjohur.

Vepra makabre dhe e tmerrshme ka ndodhur buzë Drinit të Bardhë

Tallja me krimin e bërë ka vazhduar me vendosjen e luleve mbi qenin e djegur.

Vepra të ngjashme të torturës dhe vrasjes së kafshëve janë parë edhe në të kaluarën në vendin tonë.

Kujtojmë veprën absurde kur në Prizren një qenit i ishte kallur bishti.

Image