Fun

Nipi kthen eshtrat e xhaxhait që humbi jetën, në skelet për kitarë

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
6:00 / 12 February 2021

Diçka të tillë nuk e keni dëgjuar kurrë më parë, dhe ka ndodhur në Florida të Shteteve të Bashkuara.

Një muzikant atje, eshtrat e xhaxhait të ndarë nga jeta i ktheu në skelet për kitarë. Rezultatin e shikoni vetë në foto, dhe nuk ka nevojë për asnjë koment.

Yaago Anax tha se trupi i xhaxhait të tij, i cili vdiq në 1996-ën, u riatdhesua nga Greqia. Ai ka pohuar se xhaxhai i tij i ndjerë do të ishte “duke buzëqeshur” pasi e kishte kthyer skeletin e tij në një kitarë elektrike.

Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është https___s3-images.ladbible.com_s3_content_2a913c6160256d5d9990bfcfb3366fcb.jpg