Sunday, January 23, 2022

Nisma nuk shuhet, të gatshëm për koalicion me PDK-në

Sami Lushtaku i PDK-së ka kërkuar nga Nisma që të shuhen në partinë e tij. Kjo ka qenë vetëm një kërkesë personale e Lushtakut, ndërsa ai pëlqen që Limaj dhe Nisma të garojnë me PDK-në në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Endrit Shala nga Nisma Socialdemokrate është përgjigjur ndaj kërkesës së Lushtakut.

Ai ka thënë se Nisma nuk ka gjasa të shuhet, por që janë të gatshëm të diskutojnë koalicionin e mundshëm me PDK-në.

“Nisma është parti politike dhe si e tillë nuk ka gjasa të shuhet. Si parti nuk kemi marrë asnjë vendim. Nëse ka ofertë për koalicion nga PDK-ja, jemi të gatshëm ta shqyrtojmë dhe mbase ka edhe vullnet për ta përkrahur”, ka thënë Endrit Shala.