Lajme

Një ditë pas zgjedhjeve, veç një ngjarje është paraparë në Kosovë

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:23 / 15 February 2021

Deri më tani në kalendarin e ngjarjeve është paraparë vetëm një aktivitet.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, do të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë Sllovake për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim (SAIDC).(Ministria e Shëndetësisë)