Fun

Një lajm i keq për ata që e përdorin këtë “emoji”

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
11:59 / 1 March 2021

Një diskutim i rreptë është zhvilluar në rrjetet sociale për ’emojin’ e shumëpërdorur. Bëhet fjalë për emocionin që paraqet fytyrën duke qeshur me lot.

Në javët e fundit disa komentues kanë thënë se ai tashmë është jashtë mode dhe duhet larguar nga përdorimi.

Në një postim, një grua është shprehur se ka ndaluar përdorimin e këtij emoji pasi që është për moshën 15-vjeçare.

“Unë përdor gjithçka, përpos ’emojit’ që qesh”, ka shkruar një 21-vjeçar, Waild Mohammed për CNN Business.

“Ndalova që përdoruri atë kohë më parë sepse pashë njerëz të moshuar duke përdorur atë, si nëna ime, vëllezërit dhe motrat e mi”, ka shtuar ai.