Saturday, January 22, 2022

Njihuni me dentisten seksi shqiptare

Kjo është Ornela Ramanjaku 27 vjeçe me origjin nga Lushnja është një nga dentistet më të bukura të momentit. Ka jetuar për 8 vite në Tiranë dhe ka 1 vit që është kthyer në vendlindjen e saj Lushnje ku ka edhe një klinik të veten.

Ajo është një mjeke stomatologe dhe ish studente ekselente, për momentin ajo është duke u specializuar për kirurgji implantologji që të jetë sa më e aftë në punen e saj.ImageImageImage