Saturday, January 22, 2022

Njihuni me Tringa Çeku, biznesmenen më të suksesshme në Kosovë

Një menaxhim i suksesshëm edhe në kohën e pandemisë ,njihuni me pronaren e “D tring qeramika” Tringa Çeku e cila e udhëheqi me suksese njëren nga kompanitë me të madhe në tregu tonë, në industrinë e qeramikës, porcelanit, granit dhe mermerit.

Tringa Çeku arriti të ofrojë çmimet me të lira për konsumatët e tregut në Kosovës në planin e saj për vitin 2021.

Tringa po planifikon të zgjëroj kompaninë e saj në tregjet rajonale, po ashtu nga planët e Tringës ajo ka filluar edhe plasimin e qeramikës në tregjet më të mëdha të Evropës; siç janë në Zvicër dhe në Gjermani.

Kjo është e vetmja vajzë shqipatre në tregun e keramikë, duke i thyer barrierat e konceptit gjinor.