Friday, January 21, 2022

Nuk ka jelekë që ja mbajnë gjoksin, Brikena e RTK-së shfaqet tepër tërheqëse

Askush nuk po e thoshte asnjë fjalë për Brikenën, ani pse ajo përditë ishte në ekran, duke realizuar programin e mëngjesit në “RTK”.

Brikena morri shumë famë e vëmendje edhe derisa këndonte, pasi këngët e klipet e saj ishin mjaftë të bukura e moderne.

Tani, bukuroshja e ekranit po përflitet më shumë për linjat dhe asetet e saj të bollshme.

Komentohet si “bo.mba e mëngjesit” në “RTK”, pasi ajo e udhëheq emisionin e mëngjesit.

E, Brikena kujdeset mjaftë për pamjen e jashtme.

Bënë edhe maska të ndryshme për ta ruajtur freskinë.

Ama, me maskë duket pak frikësuese. Apo?