Lajme

Nuk kalon Trusti: 57 deputetë votuan kundër projektligjit për tërheqjen e 30 përqindshit

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
4:49 / 23 Qershor 2022

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar kundër tërheqjes së 30 përqindshit nga Trusti.

Ky projektligj nuk u miratua pasi vetëm 44 deputetë votuan, 57 votuan kundër dhe 1 deputet abstenoi.

Në sallë ishin të pranishëm 102 deputetë.

Projektligji për Trustin ishte propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës dhe u mbështet edhe nga partitë e tjera opozitare por jo edhe nga Vetëvendosja.