Roze

Me kënd po jetojnë fëmijët, pas ndarjes së Violetës nga burri

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:47 / 4 Janar 2021

Violetë Kukaj është këngëtarja më e përfolur dy vitet e fundit, e kjo kryesisht për shkak të jetës private.

Ndarja e Violetës nga i shoqi bëri bujë të jashtëzakonshme në botën e medias rozë, shkruan “Kosovarja”.

Violeta nuk ka dashur shumë të komentoj në lidhje me ngjarjet e fundit në jetën e saj dhe ende nuk ka ndonjë deklaratë rreth çështjeve private.

Po, fëmijët e saj ku janë? Me kë po rrinë? Cila është marrëdhënia?

Të gjithë këto ende mbeten mister, shkruan “Kosovarja”.