Lajme

Për 101 vota, PDK-ja e humbë këtë komunë ndaj VV-së

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
4:00 / 15 February 2021

Dragashi është komuna që deri në përfundimin e 100{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1} të votave nuk e ka përcaktuat fituesin e zgjedhjeve.

Janë vetëm 101 vota që VV-ja është para PDK-së në këtë komunë, transmeton lajmi.net.

2.759 ose 24.46{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1} janë votat e VV-së ndërsa, 2.658 ose 23.56{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1} janë votat e PDK-së.

Kujtojmë, se tashmë janë numëruar afër 99{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1} e votave dhe këto zgjedhje kanë përcaktuar VV-në fituese.