Tuesday, January 18, 2022

Për të tretën herë brenda ditës, Sami Lushtaku poston fotografi të tubimeve të PDK-së ku nuk respektohen masat anti-Covid

Sami Lushtaku, Kryetar i PDK-së në Skenderaj, ka postuar një fotografi nga një odë në Vojnik ku shihet disa persona të grumbulluar.

Personat në fotografi të cilat i ka shpërndarë Lushtaku shihet se nuk po e mbajnë distancën e as maskat, raporton Gazeta Blic.

E ky është postimi i tretë i Lushtakut brenda kësaj dite, ku shihen mbledhjet e PDK-së pa distancë e pa maska.

Në fotografi shihen edhe kandidatët për deputetë, Ardian Kastrati, Ganimete Musliu, Evgjeni Thaçi-Dragusha dhe Mihane Kadriu.

Postimi i tij i plotë:

Vojniku ashtu si gjithmonë kur është nevoja, është i bashkuar në mbështetje të Partisë Demokratike të Kosovës. Ky vend është i brymosur me PDK-në dhe këtë e dëshmuar gjithmonë. Ky vend të jap vullnet e motiv për të rrugëtuar drejt fitores! SL