Monday, January 17, 2022

Përmbyten arat dhe oborret e shtëpive në Drenas nga reshjet e shiut

Nga reshjet e dendura të shiut që nga dje disa fshatra në Kosovë janë përmbytur.

Kështu ka ndodhur edhe në fshatin Poklel të Drenasit.

Në disa pamje që kanë dërguar lexuesit në adresë të IndeksOnline shihet se si janë përmbytur arat dhe oborret e shtëpive në Poklek.

Ndryshe, moti me reshje shiu do të vazhdojë edhe gjatë ditës së sotme.