Saturday, January 22, 2022

Policia gjermane kontrollon një autobus me mërgimtarë, iu gjejnë thasë me speca

Kosovarët kanë filluar të kthehen në vendet evropiane ku jetojnë dhe punojnë pasi kanë kaluar pushimet në vendlindje.

Siç ndodhë zakonisht një autobus me kosovarë është ndalur në kufirin gjerman, ndërsa policia doganore ka kontrolluar detaisht bagazhet e kosovarëve që ishin duke udhëtuar për në Gjermani.

Edhe këtë herë policia janë habitur kur në çantat e tyre kanë parë thasë të mbushur me speca që mërgimtarët kishin marrë me vete nga Kosova.

Për më shumë shihni videon kur policia gjermane kontrollon çantat e kosovarëve.