Lajme

Prekëse, burri i verbër sheh gruan dhe vajzën e tij për herë të parë pas 21 vitesh, shikoni reagimin

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:57 / 12 March 2021

Nuk ndodh çdo ditë që dikush të jetë dëshmitar i një momenti prekës të tillë. Danieli ishte i v rbër dhe nuk kishte parë fytyrën e gruas së tij për më shumë se 21 vjet. Ç’është më shumë trishtue se është se atij i thanë se nuk do të kishte mundësinë të shikonte fytyrën e vajzës së tij.

Por falë mrekullive të përparimit mjekësor, Danieli bëri një transplant, i cili i dha mundësinë që ai të shihte përsëri për herë të parë pas 21 viteve.

Në videon e mëposhtme, teksa doktoresha heq fashot, shikohet momenti prekës kur Danieli për herë të parë sheh vajzën dhe gruan e tij.

“Ejani këtu që t’iu shoh nga afër” i thotë gruas dhe vajzës së tij. Pasi i shikoi për disa çaste pa folur, Danieli u thotë: “Ju jeni kaq të bukura, më të bukura se kurrë më parë’.