Tuesday, January 18, 2022

Pse ndonjëherë qajmë pa patur një arsye

Ndonjëherë, njerëzit ndihen të shqetësuar dhe të tensionuar pa pasur ndonjë arsye. Ata priten të qajnë. Megjithëse të qash pa pasur ndonjë arsye mund të tingëllojë paksa e çuditshme, por është mjaft e zakonshme.

Mungesa e gjumit

Mungesa e gjumit shpesh ju bën të ndiheni të lodhur dhe përfundimisht keni tendencë të qani për gjëra të vogla. Kjo mund të jetë befasuese, por mungesa e gjumit është arsyeja prapa të qarit.

Mungesa e vitaminës B

Vitamina B i mban enët dhe qelizat të shëndetshme. Mungesa e saj mund të shkaktojë dobësi, ju bën më të trishtë dhe kjo mund të jetë arsyeja që qani.

Niveli i ulët i sheqerit në gjak

Mungesa e sheqerit në gjak shkakton marramendje, lodhje, djersitje etj. Keni vështirësi për të parë, konfuzion dhe shpesh ndiheni të trishtuar.

Menopauza

Menopauza çon në ndryshimin e hormoneve në trupin femëror. Ajo çon në ndryshime të humorit dhe shkakton stres. Për shkak të kësaj, gruaja qëndron e trishtuar, e stresuar dhe qan pa arsye.