Roze

Publikohen Pamjet: Shikojeni si vajzat shqiptare po punojnë për biznesmenë shqiptarë dhe sheikë të huaj për 2 mijë euro nata!

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
11:39 / 30 January 2021

Prostítucíoni është një nga profesíonet më të vjetra në botë, i cili vazhdon të u shtrohet edhe sot por në mënyra të reja. Ai njihet me termin eskortë. Në Euronews Albania, emisioni d investigon se si vajza të reja shqiptare kthehen në sh oqërueset e s eksít për persona me i nfluencë dhe të pasur, duke e konsideruar veten një shkallë më lart se p rostítutat që kërkojnë gjahun e tyre në rrugë .


Kërkesat sot për p rostítuta janë të larta, nga njerëz me pushtet dhe para, ndaj edhe fitimet janë të majme.