Monday, January 17, 2022

Publikohet një foto që Mihrija do të donte ta zhdukte nga faqja e dheut

Mihrije Braha është këngëtarja shumë e njohur kosovare. Ajo dhe burri i saj, Naimi janë shumë aktivë në skenën muzikore shqiptare.

Mihrija është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj në veshje. Ajo ka publikuar një foto të 9 viteve më parë, ku shihet se dukej shumë më ndryshe.Image