Lajme

Punësohen edhe 5 mirëmbajtes në Skenderaj, ja kush janë ata

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:29 / 1 August 2022

Ndërrmarrja publike lokale NPL Eko Natyra Sh.a Skenderaj ka shpallur rezultatet e konkursit për punësimin e 5 punëtorëve, shkruan rajoni.org.

Të punësuarit e rinjë në Eko Natyra sh.a sipas njoftimit të Komunës janë: Ragip Ferizi, Faton Selmani, Valdrin Fazliu, Spahi Idrizi dhe Gazmend Hoti (Rajoni meson se personave në fjale nga EKO Natyra, i’u është zgjatur kontrata deri në afatin e caktuar)

Kandidatet e pakënaqur kanë të drejtë ankese në afat prej 8 ditëve pas shpalljes së rezultateve nga Komisioni vlerësues.

LINKU: https://kk.rks-gov.net/skenderaj/wp-content/uploads/sites/27/2022/07/Vendimi-i-Komisioni-Vleresues-per-5-kanditatet-e-Sukseseshem.pdf/Rajoni.org/