Thursday, January 20, 2022

Punime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë nesër ndërprerje të energjisë elektrike

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza, rr. Arif Rama

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët -TS Matiçani 2.

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II. do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Miradi e Epërme te Xhamia (kodi: 15018019036) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

VendetMiradi e Eperme- te Xhamia.

NS 10/0.4 kV Miradi e ep. Banesat (kodi: 15018019037) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Miradi e Epërme- Banesat.

Arsyeja: Punime ne Projektin Miradi e Epërme te Brezhnicët.

3.

TS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

LP 10kV F.Zahir Pajaziti (Armatura ) (Kodi: 14000014) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 12:30 deri 13:00

 Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV  me 22.05.2021  nga ora 10:00 deri 13:00

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014178 Sllatinë

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014179 Reqicë

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014180 Zhiti 1

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014181 Zhiti 2

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014182 Sylevicë

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014183 Brec

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014184 Ternavic

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014185 Murgull privat

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014186 Murgull

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014174 Repe 2

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014176 Pollat

·         Ns 0.4kV me kod: 14000014177 Dvorisht

Vendet:FAN, ZahirPajaziti, Letanc, te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave 10kV.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 08:30  deri ne ora 10:30

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja: Montimi i kokave kabllovike TM.

2.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm në LP Mirusha – Gurbardh.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Junik Qendra  (Kodi: 53000007023)  prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Junik- qendra.

Arsyeja: Punime në rrjetin 0.4kV.

23.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV dhe 0.4kV në shtylla të reja.

23.05.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Nr.32 SH.K.SH (Kodi: 12000023) prej ores  11:00 deri në ora 15:00  

Vendet: Qyteza Pejton, qendra (një pjesë) remonti.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatori,  paneli i tensionit të ulët dhe do të zhvendosen kthinat ekzistuese në skaj të blindës ekzistuese, sipas pëlqimit elektro-energjetik. .

2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Qytetza Pejton 2 (Kodi: 19100001) prej orës  11:00 -11:05 dhe nga ora 14:55 -15:00  

Vendet: Qyteza Pejton, qendra (një pjesë) remonti.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatori,  panelit të tensionit të ulët dhe do të zhvendosen kthinat ekzistuese në skaj të blindë ekzistuese, sipas  pëlqimit elektro-enerjetik.

23.05.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20) kV, sipas zgjidhjes teknike

24.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët- TS Matiçani 2.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi: 82081008) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10KV Matrezi (Kodi: 82081005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30.

Vendet: Xëxe, Bellacërk – kryesisht konsumatorë komercial – bizneset.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10KV 18 Nentori (Kodi: 82081004) prej orës 13:30 deri në ora 14:30.

Vendet: Xëxë – kryesisht konsumatorët komercial – biznese.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

1.

TS 35/10kV Peja II  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV A. Qesma (Kodi: 50051002)  prej orës 11:30 deri ne ora  12:30

Vendet: 2 Korriku, Jarina nga dalja Stëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaçeshma 1 dhe 2.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

2.

TS 35/10kV Peja II  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja III (Kodi: 50051003)  prej orës 12:30 deri ne ora  13:30

Vendet: Rr.Visar Kelmendi, lagjja Dukagjini,lagjja Puhovci dhe lagjja Muharrem Shala.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Manastiri i Deçanit (Kodi: 53057005)  prej orës 14:30 deri ne ora  15:30

Vendet: Manastiri i Deçanit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parketarja (Kodi: 53057002)  prej orës 15:30 deri ne ora  16:30

Vendet: Zona industriale Parketarja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zukaj (Kodi: 53057001)  prej orës 16:30 deri ne ora  17:30

Vendet: Gani Imeraj, “Lika Trade” Sali Likaj, Isniq- Zukaj dhe Januzaj, Fabrika e pompave.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

6.

NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej ores 09:00  – 12:00 si dhe nga 13:00 – 17:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

24.05.2021

                                                            Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Gllobari 2  (Kodi: 16100028)  prej orës 08:30 – 11:00 si dhe 14:00 – 17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacioneve.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS. 10/04kV Mujo Ulqinaku  (Kodi: 12000023104)  prej orës 09:00 deri në ora  10:00

Vendet: Rr. Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Energjizimi i ormanave të tokës – të tensionit të ulët.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS. 10/04kV Qyteteza Pejton 1 (Kodi: 12000023101)  prej orës 10:00 deri në ora  11:00

Vendet: Qyteza Pejton-një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i ormanëve të tokës – të tensionit të ulët.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja nr.21 (Kodi 11000022) nga ora 09:00  deri në ora 18:00

Vendet: rr.Ndue Përlleshi, rr. Enver Maloku dhe Rruga B- një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr. 30-Tregtia (Kodi 11000023) nga ora 09:00  deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja Mati-1- një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove.

24.05.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bizneset (kodi 82000020) prej orës 10:00  – 10:30 si dhe nga 15:30 – 16:00

Vendet: 19 konsumatorë komercial – rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.493 Hasan Prishtina,  rr.539 Haxhi Zeka,  rr.547 Tafil Zyberi, Rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

TS.10/04kV- K- Berisha  SH.P.K  (kodi 82000020027) prej orës 10:00  deri ne ora 16:00.

Vendet: K- Berisha SH.P.K  Kastriot Berisha.

Arsyeja:  Ndërrimi i panelit.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Lagjja e re Malishevë (kodi 82082004023) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00.

Vendet: TS-  Lagjja e re Malishevë.

Arsyeja:  Demontimi i një shtylle ekzistuese të tensionit të ulët, shtrirja e kabllos së re ajrore sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV DINO (kodi 19000031053) prej orës 09:00  deri ne ora 13:00.

Vendet: DINO (Betonjerka ars kompani).

TS 10/0.4kV Qazim Sadiku (kodi 19000031057) prej orës 09:00  deri në ora 13:00.

Vendet: Qazim Sadiku te Betoni Dino.

Arsyeja:  Realizimi i hyrje/daljeve, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivova (kodi 60024003) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja:  Ndërrimi i shtyllës  së tensionit të mesëm 12/1600, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

24.05.2021

Punime nga KOSTT-i

Gjilan

1.

Nga  NS 110/20(10)kV Kamenica  (kodi 620000)  do të ndërprehet:

TR2 i cili kalon ngarkesën në TR1 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 01:10  deri neora 01:20.

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë), rrugët: Adem Jashari, Agim Ramadani (një pjesë), Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria (një pjesë), Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë (një pjesë), Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu (një pjesë), Skënderbeu, Vudro Wilson, Car Llazar (një pjesë), Emin Kryeziu (një pjesë), Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë), Mulla Idriz Gjilani (një pjesë), Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karagjiq (një pjesë), Xhelal Sopi (një pjesë);

fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc, Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec, olec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë),Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë), Dajkoc, Muçivërc, Rogaçicë dhe Shipashnicë e Poshtme (një pjesë), Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë, Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë), Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm dhe Kormnjan i Epërm.

Arsyeja: Kalimin e ngarkesës nga TR2 në TR1.

25.05.2021

                                                            Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 5 (kodi 14000005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Qyteti- një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

25.05.2021

Punime nga KOSTT-i

Gjilan

1.

Nga  NS 110/20(10)kV Kamenica  (kodi 620000)  do të ndërprehet:

TR2 i cili kalon ngarkesën në TR1 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 01:10  deri neora 01:20.

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë), Adem Jashari, Agim Ramadani (një pjesë), Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria (një pjesë), Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë (një pjesë), Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu (një pjesë), Skënderbeu, Vudro Wilson, Car Llazari (një pjesë), Emin Kryeziu (një pjesë), Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë), Mulla Idriz Gjilani (një pjesë), Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karagjiq (një pjesë), Xhelal Sopi (një pjesë);

fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc, Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec, Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë),Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë), Dajkoc, Muçivërc, Rogaçicë dhe Shipashnicë e Poshtme (një pjesë), Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë, Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë), Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm dhe Kormnjan i Epërm.

Arsyeja: Kalimin e ngarkesës nga TR1 në TR2.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=