Saturday, July 24, 2021

Pushimi dyjavor në Premier League, trajnerët kundër

Trajnerët e Premierligës kanë refuzuar pushimin dyjavor shkaku i pandemisë së COVID-19.

Në javën e kaluar kanë dal 18 raste pozitive me COVID-19, derisa ndeshjet mes Aston Villas kundër Newcastle dhe Manchester City – Everton janë suspenduar.

Sipas Mirror Sport, pavarësisht rekordit me raste pozitive, klubet e Premierligës nuk mendjonë të bëjnë pushimdyjavor.

Sidoqoftë, janë disa trajnerë si i Brightonit, Burnley dhe Wolves që janë të hapur për këtë pushim.

Vendimi përfundimtar do t’i takojë guvernatorit.