Lajme

PZAP e refuzon Albin Kurtin e VV-në

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
2:00 / 26 Janar 2021

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa e ka refuzuar kërkesën e VV-së, ne lidhje me mos certifikimin e Albin Kurtit dhe pesë kandidatëve tjerë për deputet.

Gazeta Blic merr vesh se ankesa e VV-së është refuzuar.

Ndërkohë ka rënë web faqja e PZAP-së ku është publikuar vendimi.

VV dhe partitë tjera kanë drejtë ankese në Gjykatën Supreme.

Gazeta Blic më herët e publikoi vendimin e PZAP-së, në lidhje me ankesën e Partisë së Ashkalinjëve për Integrim.

Sipas këtij vendimi, madje partitë s’kanë të drejtë as zëvendësimin e kandidatëve me kandidatë tjerë.