Saturday, January 22, 2022

Qytetarja duke protestuar cullakë në sheshin ‘Skënderbej’

Në Tiranë po zhvillohet një marshim protestë kundër abuzimit seksual, pas abuzimit me 15-vjeçares në Mirditë nga 5 djem. 

Një qytetare ka protestuar në sheshin ‘Skënderbej’, nudo kundër abuzimit seksual. 

Vajza shihet me një pankartë në dorë dhe tërësisht nudo.