Saturday, January 22, 2022

Rakuni i llastuar shijon qershitë e veta

Ky rakun po që po e shijon jetën e vetë!

Kujt nuk i pëlqejnë qershitë? Këtij rakuni po që i pëlqejnë, shkruan “TheSun” .

Trashaluqi i vogël i shijon dhe i ha me kaq ëndje frutat e veta të preferuara, transmeton lajmi.net.

Edhe rakunët me sa duket mund të jenë shumë të lezetshëm! 

Kujt nuk i pëlqejnë qershitë? Këtij rakuni po që i pëlqejnë, shkruan “TheSun” .

Trashaluqi i vogël i shijon dhe i ha me kaq ëndje frutat e veta të preferuara, transmeton lajmi.net.

Edhe rakunët me sa duket mund të jenë shumë të lezetshëm!