Fun

Rastësia e datës 14 mars

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
6:39 / 14 March 2021

A e keni ditur se me 14 mars është koencidenca më e madhe në historinë e njerëzimit, ku po me këtë datë kanë ndodhur tre ngjarje të ndryshme por që lidhen me jetën tonë.

Me 14 mars 1879 lind Albert Einstein.

Me 14 mars 2018 ka vdekur fizikanti i njohur botërisht Stephen Haëking dhe e fundit e cila na përcjell gjithmonë në matematikë është Numri Pi, po me këtë datë u prezantua nga matematikani William Jones në vitin 1706.