Saturday, January 22, 2022

Rryma mbyt një përson në Qirez të Skenderaj

Burime të rajonit bëjnë të ditur së sot në orët e paraditës në fshatin Qirez të Skenderajt një përson ka humbur jetën tragjikisht nga rryma.

Sipas të njejtave burime deri të ky akt tragjik kishte ardhur kur tashme i ndjeri  i moshës 65 vjeqar i gjjinis mashkullore ishtë duke rregulluar një pomp të ujit.

Rajoni.net meson së viktima është dërguar pa shenja jete në QKMF-në në Skenderaj, ku pas konsatatimit  të vdekjes i njejti ishte transferuar Institutin e Mjekësisë Ligjore në Prishtinë  për  obduksion dhe së policia është dukë u marrë me rastin./Rajoni.net/