Tuesday, January 18, 2022

Sa kushton të marrësh me qira Pallatin Buckingham dhe Rezidencat e tjera Mbretërore?

Pallati Buckingham është një nga pronat më ekskluzive në Tokë, kështu që nuk do ta shihni atë të renditur në Zilloë së shpejti. Akoma, kjo nuk i ndalon njerëzit të ëndërrojnë se si do të ishte të jetoje brenda vendbanimit luksoz të Mbretëreshës. Nëse Pallati Buckingham do të dilte ndonjëherë në tregun e qiradhënies, do të duhej të fitonit një shumë princërore në mënyrë që të përballonit koston mujore.

Faqja me qira me qendër në Mbretërinë e Bashkuar UNCLE kohët e fundit vlerësoi çmimet e qirave të rezidencave më të famshme të familjes mbretërore. Për çudi, Pallati Buckingham në zemër të Londrës është më i kushtueshmi deri tani. Pasi analizoi planet e dyshemesë dhe vlerat e pronave në zonë dhe e zbatoi atë në pamjet katrore të pallatit, UNCLE përafroi qiranë mujore të ishte afërsisht 3,596,456 dollarë, që nuk është shumë e keqe për 775 dhoma dhe më shumë se 300 vjet histori mbretërore .

Pas Pallatit Buckingham, Pallati St. James në Londër, shtëpia e Princeshës Royal Anne është vendbanimi i dytë më i shtrenjtë. Sipas UNCLE, do të kushtonte rreth 2,445,312 dollarë në muaj për të jetuar atje. Kalaja Windsor do të renditej për rreth 1,832,525 dollarë në muaj, ndërsa Pallati Kensington do të kushtonte rreth 212,176 dollarë. Sa i përket opsioneve të buxhetit, Nottingham Cottage vjen në fund të listës me një qira mujore të vlerësuar prej 10,967 $. Prona e Kensington është shtëpia e dikurshme e  Dukës Harry dhe dukeshës Meghan të Sussex, përcjell abcnews.al

Përveç statusit të tij, Pallati Buckingham vjen me shumë përfitime të papritura, si fosile të ngulitura në mure dhe disa të fshehta në bodrum.