Lajme

A deshtoi edhe Sami Lushtakut, vetëm trë deputet nga dega e tij

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
3:18 / 4 March 2021

PDK-ja ka siguruar 19 ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Nga kandidatet e propozuar nga dega e udhehur nga Sami Lushtaku, kanë arritur të sigurojnë ulëse ne kuvend vetëm trë deputetë (Mergim Lushtaku, Fadil Nura dhe Ganimete Musliu) .

Ky është Grupi Parlamanetar i PDK-së në Kuvendin e Kosovës

1.Enver Hoxhaj
2.Uran Ismajli
3.Bedri Hamza
4.Mërgim Lushtaku
5.Memli Krasniqi
6.Elmi Recica
7.Ferat Shala
8.Ardian Kastrati
9.Xhavit Haliti
10.Bekim Haxhiu
11.Hajdar Beqa
12.Eliza Hoxha
13.Abelard Tahiri
14.Fadil Nura
15.Ganimete Musliu
16.Blerta Deliu
17.Ariana Shoshi Musliu
18.Adelina Granica
19.Floretë Zejnullahu