Friday, January 21, 2022

Sami Lushtaku poston fotografi nga Klina e Epërme, disa prej tyre nga fshatrat tjera

Kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku ka postuar një fotografi nga Klina e Epërme, shkruan rajoni.net.

Lushtaku thotë se Klina e Epërme është e gatshme për fitoren e PDK-së si asnjëherë më parë.

Në fotografitë e postuara nga Lushtaku shihet se janë një numër i caktuar i simpatizantëve të PDK-së./Rajoni.net/

Postimi i plotë i Lushtakut:

“Entuziazmi i fitores së Partisë Demokratike të Kosovës është i shtrirë në çdo vend. Klina e Epërme ka dëshmuar mbështetjen e madhe për ne në të gjitha zgjedhjet. Edhe kësaj radhe mesazhi i Klinës është mobilizim masiv për fitoren tonë të radhës!”, ka shkruar Lushtaku në rrjetin social facebook.

Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz dhe njerëz që qëndrojnë