Sunday, January 23, 2022

Sami Lushtaku ua mësynë odave në fshatrat e komunës së Skenderajt

Kryetari i PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku, po vazhdon vizitat në odat e fshatrave të Skenderajt.

Lushtaku dje ishte në fshatin Prekaz i Epërm. Ndërsa sot vizitoi fshatin Polac për të cilin tha “Sonte në vendlindjen e burrit të madh të kombit dhe ideologut të çështjes kombëtare, në Polacin e Hasan Prishtinës”./Rajoni.net/

Imazhi mund të përmbajë: 1 person, ulur, tabelë dhe E brendshme