Monday, January 17, 2022

“Sejdi Hoxha nuk guxon as ta thërras mbledhjen e kryesisë”

Pas shpalljes së kandidatures së Ramiz Lladrovcit edhe për një mandat për kryetar të Komunës së Drenasit, asnjë reagim ende nuk ka dalë nga PDK në qendër e as nga dega e PDK-së në Drenas, shkruan vision-mega.

PDK-ja në qendër është e pafuqishme ndaj Ramiz Lladrovcit, ndërsa dega pritet të reagoj nesër, ndonëse kryetari i degës së PDK-së në Drenas Sejdi Hoxha, siç thonë “nuk guxon as ta thërras mbledhjen e kryesisë”.

Në Drenas thonë se Ramiz Lladrovci i ka në dorë të gjithë dhe asnjë prej tyre nuk guxon ta hap gojen. Bile, siç thonë PDK-tët në Drenas, ai edhe ka ardhë në Drenas me shantazhe.