Saturday, July 24, 2021

Sherr mes dy kangurësh para një lokali

Pamje fantastike vijnë nga Australi, ku dy kangurë u përfshinë në një sherr me grushte pranë një lokali dhe një numër i madh kangurësh të tjerë i vështronin.

Ngjarja është regjistruar rastësisht nga një klient i tavernës “John Forrest”, që ndodhet në lindje të qytetit të Perthit.

Në video shihen dy kangurë meshkuj që shkëmbejnë grushte me njëri tjetrin sikur të kishin një grindje të vërtetë.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2303576.html