Lajme

Shikojeni si depërton rryma në trupin tuaj, derisa e përdorni telefonin kur është duke u mbushur (Video)

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
9:04 / 9 March 2021

Një qytetar ka bërë një video senzibilisuese për gjithë prindërit që të kenë kujdes më rrymën për shkaka se fëmijët mund të jenë të rrezikuar.

Video që është bërë virale në internet, shpjegon se përmes një instrumenti të thjeshtë, e tregon praninë e energjisë elektrike në prizë, ndërpresin e dritës si dhe në mbushësin e telefonit që ne shumë herë e lëmë në prizë – raporton Syri.net

Tutje ne jemi të vetëdijshëm se shumë herë si të rriturit edhe fëmijët e përdorin telefonin duke e karikuar. Kjo gjë është tepër e rrezikshme pasi rryma depërton në trupin e njeriut.