25.8 C
New York

Shtylla elektrike po i rrezikon qytetarët në Skenderaj (FOTO)

Published:

- Advertisement -

Një shtyllë elektrike është në gjendje të keqe dhe përbënë një rrezik për banorët kalimtarët e rruges “Ilaz Kodra” në qendër të qytetit të Skenderajt.

Në adresë të Rajonit, qytetarët e këtij lokaliteti kanë shprehur shqetësimin e tyre, me mundësinë që kjo shtyllë mund ta rrezikojë jetën e tyre pasi kjo pjesë frekuentohet nga këmbësorët dhe udhëtarët pasiqë stacioni i autubusave është jo me larg së 100 metra./Rajoni

- Advertisement -

Artikuj të ngjashëm

Artikujt e fundit