Roze

Si e bëri për vete Shkëlzen Jetishi “Miss Gjakovën”?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:17 / 24 March 2021

Shkëlzen Jetishi, për të gjjthë i njohur si Xeni, është një nga këngëtarët e mirënjohur të muzikës popullore në vend, shkruan “Kosovarja”.

Xeni, si të gjithë këngëtarët e tjerë, aktualisht është në pauzë të gjatë për shkak të pandemisë.

Ai, po i përkushtohet jetës familjare dhe duket se kurrë më parë nuk ka qenë më i lumtur pranë njerëzve të shtëpisë.

Xeni, është bashkëshort i lumtur dhe e shoqja i rri përherë pranë.

A e dinit që gruaja e Xenit ishte “Miss Gjakova”, madje u bë e Xenit që në adoloshencë, shkruan “Kosovarja”.