Saturday, January 22, 2022

Sipas ekuacionit këto dy bukuroshe kanë të pasmet më perfekte në botë

Amanda Holden dhe Susanna Reid kanë të pasmet më perfekte në botë, sipas ekuacionit të Raportit të Artë.

Rezultati u publikua nga Dr. Riçardo Frati, i cili analizoi fundshpinat e personazheve të famshëm kryesorë.

Grekët e lashtë pretendonin se ekzistonte një Raport i Artë për të gjitha gjërat kur iu afruan përsosmërisë.

Dy gratë bukuroshe kanë mundur edhe yllin Kim Kardashian, e cila arriti të ndryshonte imazhin e të bukurisë në botë e duke sjellë vëmendjen tek të format e bëshme të trupit.