Lajme

Skenderaj/ Komuna hap konkurs për 8 punëtor nëpër shkolla të fshatrave

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:25 / 25 March 2021

Drejtoria Komunale e Arsimit në Skenderaj ka hapur konkurs për punësimin 8 punëtorëve teknik, shkruan rajoni.org

Në konkurs janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për punësim.

Në njoftim thuhet se konkursi do jetë i hapur për 15 ditë nga shpallja ku aplikacionit i bashkëngjiten kopjet e dokumentacionit mbi kualifikimin, përvojën dhe dokumente tjera të nevojshme që kërkohen për pozitat e lartpërmendura../Rajoni.org/