Tuesday, January 18, 2022

Skenderaj/ Shfaqet një objekt i çuditshem në qiell

E diela nuk kishte qenë ditë e zakonshme për disa nga banorët e Komunës së Skënderajt, pasi ata regjistruan një objekt të çuditshme i cili levizte në qiell.

Disa prej këtyre banorëve, që kanë folur për portalin rajoni.org, dyshonin për ndonjë krijesë jashtëtokësore.

Sipas tyre, ky objekt kishtë levizje të çuditshm dhe u soll mbi qiell për disa sekonda.

Fotografitë e dërguara “Rajonit”, e deshmojnë një gjë të tillë./Rajoni.org/

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm